head_banner

Tu'u mea'ai mea'ai fa'apipi'i fa'atauva'a maualuga le tau ma tumau umi

O le teuina o tino na afua mai i atunuʻu atiaʻe i Europa ma le Iunaite Setete, ma o le atinaʻe lea o le tufatufaina atu o aano o manufasi fou.
Ave le povi e fai ma faʻataʻitaʻiga, i le tulaga faʻapitoa, o le afifiina o mea faʻapipiʻi e faʻafefe ai le ata palasitika manino i le tikeri o le faʻamaluluina, ona ufiufi lea o le povi tipi o loʻo laina i se pusa fata, vacuum mai lalo, ina ia pipii atu le ata palasitika vevela ma faʻamalulu i le. luga o le povi e tusa ai ma lona foliga, ma pipii atu foi i le pusa fata o loʻo amoina le povi, pe a maeʻa ona faʻamafanafana ma faʻavae, e avea ma mea fou afifiina.
I le taimi nei i luga o le maketi, o le faʻapipiʻiina fomu o loʻo vaevaeina i le tele, faʻafefe vevela vevela faʻapipiʻi, faʻapipiʻi faʻasao ea malulu, ma o loʻo i ai lenei afifi faʻapipiʻi.
O le tele, o lona uiga, o le masani masani, o fasi povi tipi o loʻo salalau i totonu o se vaʻa, faʻaalia i luga o le ea;fa'apipi'i fa'aitiitiga gaogao, a o ofuina e le povi se pa'u fufusi;ea malulu afifi fou, e pei o le povi i totonu o se pusa inflatable fa itu;pepa fa'apipi'i, e pei o le povi ma le aano i lalo o le atigipusa, o se bikini atoa.
O nei ituaiga o afifiina fomu e ola faʻatasi, e faʻafetaui i le eseesega o manaʻoga maketi.Ole tele, e ta'ua foi o le pisupo mata'utia, e masani ona maua i maketi a faifaato'aga, maketi taeao, faleoloa taugofie supamaketi, aua e leai se afifi e tautala i ai, e matua fa'aalia i luga o le ea, e leai se pa puipui i fafo, e faigata ona poloka poloka, o loʻo i ai tulaga lamatia saogalemu, ae o le tau e taugofie, o lona lelei foi lea.
Vacuum fa'aitiiti afifi, e fai si umi fata ola, i le umi o le afifiina o loʻo atoatoa, tausia le 0-4 ℃ maualalo le vevela pusaaisa, le umi o le fata ola o le 45-60 aso, o le umi o faamaumauga mai fafo e oʻo atu i le 90 aso, sili atu ona talafeagai mo fasi tele o aano o manufasi fou. felauaiga mamao-mamao, e pei o fasi fasi aano o manufasi e faʻaogaina foʻi le vacuum shrink packaging, tau gaosiga e fai si maualuga, ma o le mea lea e maualuga atu ai foi le tau faʻamau.
O afifi fou e fa'agata kesi, e masani ona maua i supamaketi maualuluga po'o nofoaga o povi pito i luga ole supamaketi, e pu'upu'u lava lona ola, ma a'o fa'atumauina le afifiina ma teu i totonu o le pusaaisa i le 0-4 ℃, o le fa'aola e tumau. e masani lava 5-7 aso, lea e sili atu le taugata ma talafeagai mo le taumafa a le aiga ma e le talafeagai mo felauaiga mamao o fasi povi.
Pepa fa'amaufa'ailoga, fa'amaufa'ailoga e puupuu atu nai lo le fa'amama vevela vevela afifi, umi atu nai lo le fa'asaoina o le kesi afifi, i le va o le lua, pe a fa'apea o lo'o lelei le afifiina, tausia le 0-4 ℃ maualalo le vevela fa'aa'aisa, ola fa'amau e masani lava ile 30-35 aso, e oo atu i le 40 aso.O lenei afifiina e le gata ina iloa ai le oloa, ae e mafai foi ona oʻo atu, e mafai e tagata faʻatau ona paʻi i foliga vaaia, lagona lelei, taimi 'fealofani'.
O le lelei o le afifiina o mea faʻapipiʻi, faʻaopoopo i le umi o le fata ola, talafeagai mo manaʻoga o tagata faʻatau mo le fou tumau;e iai foʻi se foliga maualuga, vaʻaia, paʻi;fa'atusatusa i isi afifiina, fa'apipi'i fa'apipi'i e leai se tafe, leai se sua i luga o le laminate, leai se fogging, lulu o le a le afaina ai foliga ma foliga o aano o manufasi;e faigofie foi ona tatala, faigofie ona maua;leai ni toega tuaoi, o mea pito i luga (ufiufi ata / ata tifaga) faʻatusatusa i le fata, e faia ai le tipi sili, faʻaitiitia le tau o gaosiga, ma isi, e tele lava faʻamanuiaga.
I le amataga o nai tausaga talu ai, na faʻatautaia ai e se faleoloa tuai a Peretania Marks & Spencer se faʻataʻitaʻiga tulaga tolu i luga o le afifi faʻapipiʻi, o faʻaiʻuga na faʻaalia ai, pe a faʻatusatusa i le afifiina o le ea, o le aano o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o povi e sili atu. manogi ma sili atu ona vaivai.


Taimi meli: Feb-21-2022