head_banner

O le a le lelei o meaʻai lamination afifiina meaʻai ata lamination?

Flim pa'u gaogao: O le ki i le tekinolosi o le faatinoga o le afifiina ata (e pei o le thermoforming faalautele, puncture resistance, ma isi), ma le pamu mama i totonu o le masini e iai foi manaoga sili ona maualuga, o le faagasologa faigofie o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo.Muamua, o le ata pito i lalo e faʻafefeteina i pusa poʻo pusa faʻapipiʻi ma faʻatumu i meaʻai fou i totonu;lona lua, o le faagasologa o le lamination ua iloa.A maeʻa ona vevela ma faʻamaluluina le ata pito i luga, faʻaogaina le gaogao i le va i le va o le ata tifaga ma le pusa pito i lalo, ona alu ai lea o le ata pito i luga i lalo ona o le eseesega o le mamafa i le va o le pito i luga ma le pito i lalo ma faasolosolo malie ona pipii i le fou e fetaui ma lona. contour, faʻalagolago i le gel liusuavai i luga o le ata o le ata e pipii i luga o le pusa pito i lalo.Le pepa afifiina i le taimi o le faʻatau.
I aso ua tuanaʻi, o fale gaosi meaʻai na faʻaaogaina meaʻai faʻapipiʻi ata (food vacuum lamination film) e tele lava ina faʻatau atu i fafo atu meaʻai sami, lea na auina atu i fafo a latou oloa iʻa i Iapani ma Korea pe a maeʻa le afifiina.O nisi supamaketi tetele ua amata foi ona faatau atu oloa fou, ma ua lauiloa tele le afifiina o mea'ai fa'a'aisa ma malulu.
Le lelei muamua oata pa'ue faapea o le manino o le ata e matua maualuga lava, e faaaoga ai le uluai faaulufale mai resin polymer, ina ua mavae le tele-layer co-extrusion feula ata tifaga ma afifiina ata, o le iila e maualuga tele, iʻa iʻa steak ma isi oloa meaai ina ua uma afifi laminated gaogao, le oloa. foliga matagofie, o oloa afifiina i totonu e manino le vaaia, faʻamaonia le taua o le oloa ma le togi, mo le oloa ma le faʻailoga faʻaopoopoina tele.
O le aoga lona lua o meaʻai lamination ata tifaga o loʻo i ai le faʻaopoopoga lelei o le faʻatinoga, o le ata e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o foliga vaaia o seafood steak ma isi mea taumafa, e pei lava o se paʻu manino, ina ia maua ai e le oloa se faʻatagata-pei o le tolu-dimensional. lagona, o le foliga matagofie o le oloa ua valaauina i fafo, ina ia faateleina tagata faatau le lagona o le vavalalata ma le manao e faatau.
Le aoga lona tolu o mea'ai gaogaoata pa'uo le lelei o le okesene ma le vai ausa fua fa'amautinoaina o pisupo afifi ma mea'ai sami o lo'o i ai le fata lelei lelei ma fa'aitiitia ai le gau e mafua mai i felauaiga masani.
O le aoga lona fa o ata afifiina mea'ai o le mafai lea ona tu'u le aafiaga tunnel vacuum ma le fa'atupuina o nofoaga fa'aisa.
O loʻo tuʻuina atu nei e Saina le manatu o le toe faʻaaogaina o le tamaoaiga i totonu, o lea o le a manuia ai le pisupo ma le sami i lenei tulaga, lea e mautinoa lava e mafua ai le faʻatupulaia tele o le gaosiga o ata tifaga meaʻai.


Taimi meli: Ian-11-2022